fbpx
 

Betaalmogelijkheden

Bij de betaalmogelijkheden heb je de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Op ateliervanamelsfoort.nl zijn alle betaalmogelijkheden voorzien van SSL versleuteling, dit betekent dat je bij ons altijd verzekerd bent van een veilige betaalomgeving. 


Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

– iDEAL 

De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode rekent u de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van uw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

– Paypal 

PayPal is een handige methode om bestelling snel en kosteloos af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Het enige waar u over hoeft te beschikken is een geldig PayPal account met een gekoppelde betaalkaart. Volg de stappen in de vertrouwde omgeving van PayPal. De bestelling wordt na de betaling direct doorgezet.

– Creditcard 

Door in de betaalstraat voor een creditcard optie te kiezen, u kunt de betaling van uw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van uw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar u bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de desbetreffende creditcardmaatschappij. Uw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd.