fbpx
 
Ontdek

Ons verhaal

Over ons

Sinds 1919 – een begrip in de markt!

Ik, Vivienne van Amelsfoort, kan volledig achter mijn producten staan. Door de vele reizen die ik over de hele wereld heb mogen maken, ben ik sieraden tegengekomen die in vele werelddelen ontworpen en gefabriceerd zijn. Een breed en kleurrijk assortiment, van traditionele tot modieuze en zelf ontworpen sieraden uit eigen atelier worden aan u gepresenteerd. Kortom een zorgvuldige eigentijdse samengestelde collectie wordt tentoongesteld in een prachtige van oudsher ambachtelijke locatie, de Vughterstraat.

Voor mij en mijn team van vakmensen is het een juwelierszaak en reparatie atelier geworden zoals die moet zijn en bovenal een plaats waar ontwerp, vakmanschap en klant samenkomen met een gemeenschappelijk doel: een sieradenwens omgetoverd te zien worden in tijdloze klasse. Naast professioneel ambacht die zorgdraagt voor unieke creaties of degelijke reparaties en een uitgebreide collectie ook een professionele bedrijfsvoering. Dit is waar ook ik als vierde generatie voor sta met mijn ”full service” zaak.

Historie

Het verhaal van het goudsmid-/juweliershuis Van Amelsfoort begint bijna 100 jaar geleden in Boxtel. Hier opende grootvader Piet van Amelsfoort zijn eerste atelier en ging werken voor Gildes, particulieren en kerkwerk voor de katholieke kerk. Het is een historie van passie, vakmanschap en kwaliteit over verschillende generaties heen. Een familieverhaal met een rijke traditie en geschiedenis. Een huis met een gouden randje en met een naam die staat voor wat het uitstraalt. Degelijkheid, betrouwbaarheid, vakkennis en professionaliteit.

In eerste instantie was het goudsmidsfamilie, later gevolgd door een juwelierspassie en met soms een kunstzinnige inslag die steeds weer rondom de ambachtsstad ‘s-Hertogenbosch te vinden was en is!

Met deze passie voor het vak en liefde voor de creatie zet ik, Vivienne van Amelsfoort, als 4e generatie een belangrijke stap in de toekomst en koester de familietraditie en zal ook ik samen met u een betrouwbare gouden tandem zijn die toekomstbestendig is.

Vivienne van Amelsfoort