fbpx
 
Recycling

Een nieuwe bestemming voor uw oud goud

Oud goud

Van Amelsfoort kan zich met haar rijke historie een expert noemen op het gebied van recycling van oude sieraden. Onze meestergoudsmid heeft de expertise en ervaring in huis om uw oud sieraad op waarde, echtheid en gehalte te beoordelen.

Oude sieraden kunt u weggooien maar dat is niet aan te raden. Onze goudsmid kan in overleg met u weer wat moois en moderns maken van uw goud. Oude trouwringen, hangers, oorbellen etc. kunnen met een kleine verandering weer helemaal up to date worden gemaakt. Er worden ook veel trouwringen van familieleden gesmeed tot hangers met of zonder briljant of edelsteen.

Samen met u kunnen wij tot hele mooie ideeën komen. Er zijn vele mogelijkheden. Wanneer u sieraden heeft die u niet meer wilt dragen, of incompleet zijn bijv. een manchetknoop of een oorbel kunnen deze omgesmolten worden en maakt onze goudsmid er een nieuw sieraad, geheel naar uw wensen. Zo krijgt uw goud weer een geheel nieuwe waardevolle bestemming.

Actuele koers inkoop per gram

De prijzen worden per week geactualiseerd op basis van de wereldmarkt voor edelmetalen. Wij bieden niet alleen een hoge prijs garantie maar ook een idee voor u om uw edelmetaal te laten smelten in ons eigen atelier, en er weer een mooi nieuw sieraad van te laten vervaardigen.

Onze meestergoudsmeden staan voor u klaar om een mooi passend eigentijds ontwerp te maken. Indien gewenst nodigen wij u gaarne uit om samen met onze goudsmeden het gehele proces persoonlijk mee te maken. ”De plek waar emotie een juweel wordt”.

De familie van Amelsfoort is een bekende en van ouds gerenommeerde betrouwbare discrete familie in de juweliers branche, en dat willen wij graag zo houden.

recycle7steps

Voor wij overgaan tot aankoop zijn wij verplicht:

1. De algemene politie verordening van ’s-Hertogenbosch na te leven.
2. De edelmetalen te wegen op een geëikte weegschaal.
3. Een kopie van uw identiteitsbewijs te maken (rijbewijs en/of paspoort).
4. Het officieel inschrijven in een daarvoor bestemd digitaal openbaar register.
5. Het ingeruilde edelmetaal uit wettelijke veiligheidsvoorschriften 5 dagen te bewaren alvorens het te verwerken.

Mocht u besluiten om tot verkoop/inruil over te gaan:

Kunt u voor de deur parkeren in de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.
Bedragen boven €500 euro hebben wij niet in huis, mochten de uit te keren bedragen groter zijn, zullen wij dit op discrete manier afhandelen.
Wij hebben een dagelijkse zeer goede prijsgarantie, gekoppeld aan de wereldmarkt voor edelmetaal.
Uitbetaling vindt plaats in euro’s.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijke opbrengst van uw edelmetaal.

Neem u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.