fbpx
 

Retourneren

Retouren
Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling.

Echter heeft u het recht om van gedachten te veranderen tot 14 dagen na uw bestelling.
Wij bieden u graag een restitutie aan. Het bedrag zal worden bijgeschreven op de kaart die is gebruikt bij de oorspronkelijke transactie.

U kunt uw order retourneren volgens onderstaande procedure. Custom made en gegraveerde sieraden mogen niet geretourneerd worden. Wanneer u onze sieraden retourneert, raden wij u aan om de items goed te verpakken in de originele verpakking of in een alternatieve, soortgelijke verpakking, om zo beschadiging te voorkomen. Alle items moeten ongedragen en in originele staat worden geretourneerd. Mochten items gedragen, beschadigd of incompleet worden geretourneerd, dan kunnen wij de retourzending niet accepteren.

Retourneren:

  • Verpak het item dat u wilt retourneren in de originele of een alternatieve verpakking.
  • Vul het retourformulier volledig in. Wanneer een retourformulier ontbreekt of niet volledig is ingevuld, kunnen wij uw retour niet accepteren. Voeg het retourformulier bij uw retourzending. (Download hier het retourformulier)
  • Sluit de verpakking goed af. Dit om eventuele beschadiging of vermissing van het product te voorkomen.

Retouradres:

Vivienne van Amelsfoort
Goud & Zilver Reparatie Atelier

T.a.v. webshop retouren
Vughterstraat 69
5211 EZ, ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Wij raden u aan om uw retour aangetekend of met een track & trace code te verzenden, de kosten hiervoor zijn €6,95 via PostNL.
Vivienne van Amelsfoort Goud & Zilver Reparatie Atelier is niet aansprakelijk bij vermissing van uw retourzending.

Zodra we uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, zal deze in verwerking worden genomen. Nadat uw retour is verwerkt, wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekening/creditcard die is gebruikt bij de oorspronkelijke transactie. Let op: alle kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen rekening.