fbpx

Trouwringen

Geelgouden Trouwringen

Ze zijn al eeuwen populair en vertegenwoordigen de klassieker onder de bruiloft: Geelgouden trouwringen. In onze winkel hebben we de modellen in vele prachtige varianten. Naast de elegante trouwringen, versierd met kleine edelstenen, interesseren de bruidsparen zich tegenwoordig ook in de geelgouden trouwringen in de moderene versies met opvallende lijnen of mooie patronen. Trouwringen van geelgoud zijn klassieke trouwringen die u vele jaren met plezier zal kunnen dragen. Het edel metaal goud in 14k oftewel 585/000 is vooral hard en heeft een hoge hoeveelheid edelmetaal met 58,5 procent goud. Aan de andere kant is het aandeel van andere edele metalen met 41,2 procent veel lager. Het saldo van de metalen in 14k goud zorgt voor haar excellente kwaliteit en kleur. Stap gerust eens binnen of maak een afspraak via het contactformulier.

Witgouden Trouwringen

U heeft trouwringen voor de mooiste dag van uw leven nodig. Witgouden trouwringen zijn momenteel erg populair. Het heldere edel metaal vloeit voort uit het feit dat andere hoogwaardige metalen met grijze nuances en het wit-classic goud worden gemengd. Het resultaat van deze combinatie is een mooie witgouden trouwring. Trouwringen in witgoud 14k oftewel 585/000 zijn bijzonder kostbaar. U hebt een hoge mate van goud met 58,5 procent. 41,2 procent van het aandeel zijn andere edele metalen. De witgouden trouwringen bieden wij voor klanten in klassieke of moderne ontwerpen. Stap gerust eens onze winkel binnen in Den Bosch of maak een afspraak via het contactformulier.

Roodgouden Trouwringen

De uitwisseling van trouwringen is een van de meest belangrijke rituelen in het leven van een liefdeskoppel. Het vertegenwoordigt het hoogtepunt van de bruiloft. Het dragen van trouwringen is dan ook onlosmakelijk verbonden aan die grote dag. De ringen moeten mooi zijn en op hetzelfde moment geschikt zijn voor dagelijks gebruik.  Trouwringen van rood goud 14k oftewel 585/000 voldoen aan deze eisen op een voorbeeldige manier. Rood goud is een vorm van goud, dat door een grotere rode component opvalt. Rose en rood goud is gemaakt door een bepaald percentage koper wat is gemengd met het vloeibare metaal. De ringen van roodgoud bestaan uit 58,5% goud en 41,5% kope, evenals andere hoogwaardige metalen, die voorzien in de mooie kleuren van de ringen. In onze winkel hebben wij een groot aantal roodgouden en rose gouden trouwringen. Stap gerust eens onze winkel binnen in Den Bosch of maak een afspraak via het contact-formulier.

Bi-color Trouwringen

Als het aankomt op bi-color trouwringen, denken de meeste mensen als eerste ringen in geel en witgoud. Dit is begrijpelijk maar deze bi-color trouwringen zijn te maken in vele combinaties. Bi-color trouwringen kunnen gemaakt worden in het geelgoud, witgoud en rood goud maar ook in combinaties met platina en palladium. De verschillende legeringen worden samen gesmolten op een manier en techniek dat de ringen stabiel, sterk zullen blijven en de kleur voortdurend is. Dit is een must voor het huwelijk, omdat de ringen in het dagelijks leven gedragen worden en worden blootgesteld aan zweet, stof en mechanische belasting. Trouwringen in meerdere kleuren zijn gevarieerd, er zijn buitengewone ontwerpen maar ook enkelvoudige ringen. Stap gerust eens onze winkel binnen in Den Bosch of maak een afspraak via het contactformulier.